“Haal het beste uit je leven”

Ik ben Karin Vervoort en mijn motto is “haal het beste uit je leven”. We lopen immers maar één keer op deze aardbol rond. En jijzelf bent daarin het meest waardevolle, krachtigste ingrediënt en dus het belangrijkste vertrekpunt. Dat is wat ik zelf ook iedere dag probeer te doen. En dat is wat ik ook iedereen gun die ik coach.

Kracht en Kwetsbaarheid in balans
Ik heb een rotsvast geloof en vertrouwen in de mogelijkheden die elk mens heeft om vanuit eigen kracht te handelen en van daaruit bewuste keuzes te maken. Als je jezelf echt kent – dat wil zeggen je kracht en je kwetsbaarheid – accepteert en van daaruit handelt kun je daadwerkelijk tot bloei komen. Daar gaat een enorme positieve kracht van uit!

Zolang je niet onderweg gaat blijft alles fictief
Vaak begint een verandering bij even echt stil gaan staan en jezelf een blik in de spiegel gunnen om zo nieuwe inzichten op te doen en van daaruit in actie te komen. Want: zolang je niet onderweg gaat blijft alles fictief. Je hoeft dat niet alleen te doen. Graag wil ik op die weg jouw spiegel, sparringpartner en inspirator zijn en met je aan de slag gaan. Of dat nu privé is of op het werk, ik help je om verandering te realiseren, te versnellen en er beter mee om te gaan. Ik begeleid je om dit vanuit eigen kracht te bewerkstelligen.

Het geeft mij enorm veel energie en voldoening als mensen hun hart weer durven te gaan volgen en de moed hebben of vinden om het leven te gaan leiden dat zij écht willen, vanuit wie zij zijn en wat voor hen écht belangrijk is. En daarmee achter zich kunnen laten dat ze een leven leiden dat zij geacht worden te leiden in de ogen van anderen.

Mijn pad tot nu toe »