“Haal het beste uit je leven”

Wie ben ik

Ik ben Karin Vervoort en mijn motto is “haal het beste uit je leven”. We lopen immers maar een keer op deze aardbol rond. En jijzelf bent daarin het meest waardevolle, krachtigste ingrediënt en dus het belangrijkste vertrekpunt. Dat is wat ik zelf ook iedere dag probeer te doen. En dat is wat ik ook iedereen gun die ik coach.

Kracht en Kwetsbaarheid in balans
Ik heb een rotsvast geloof en vertrouwen in de mogelijkheden die elk mens heeft om vanuit eigen kracht te handelen en van daaruit bewuste keuzes te maken. Als je jezelf echt kent – dat wil zeggen je kracht en je kwetsbaarheid – accepteert en van daaruit handelt kun je daadwerkelijk tot bloei komen. Daar gaat een enorme positieve kracht van uit!

Zolang je niet onderweg gaat blijft alles fictief
Vaak begint een verandering bij even echt stil gaan staan en jezelf een blik in de spiegel gunnen om zo nieuwe inzichten op te doen en van daaruit in actie te komen. Want: zolang je niet onderweg gaat blijft alles fictief. Je hoeft dat niet alleen te doen. Graag wil ik op die weg jouw spiegel, sparringpartner en inspirator zijn en met je aan de slag gaan. Of dat nu privé is of op het werk, ik ondersteun je om verandering te realiseren, te versnellen en er beter mee om te gaan. Ik begeleid je om dit vanuit eigen kracht te bewerkstelligen.

Het geeft mij enorm veel energie en voldoening als mensen hun hart weer durven te gaan volgen en de moed hebben of vinden om het leven te gaan leiden dat zij écht willen, vanuit wie zij zijn en wat voor hen écht belangrijk is. En daarmee achter zich kunnen laten dat ze een leven leiden dat zij geacht worden te leiden in de ogen van anderen.

Mijn pad tot nu toe

Start als bedrijfsjurist
Ik ben na mijn studie Rechten mijn loopbaan gestart als bedrijfsjurist. Eerst bij Banque Nationale de Paris en vervolgens bij AEGON Investments. Tijdens deze periode raakte ik steeds meer geboeid door het punt waar het persoonlijke en het professionele elkaar raken. Ik ging naast mijn juridische werk projecten leiden en mijn interesse in het persoonlijke functioneren van mensen en hun interactie nam toe. Ik bleek zeer nieuwsgierig te zijn naar en belangstelling te hebben voor de mensen in mijn omgeving. En ontdekte mijn scherpe blik en intuïtie voor wat er zich om mij heen afspeelt: hoe mensen met elkaar omgaan, op elkaar reageren en samenwerken. Inclusief mijn eigen positie daarin.

Carrière-switch
Dat heeft in 2000 geleid tot een carrière-switch. Sindsdien heb ik ervaring opgedaan als loopbaanbegeleider, coach, management development adviseur en assessor. Ik werkte achtereenvolgens bij ING BANK, ABN AMRO, Rabobank, LTP Advies. Naast die ervaring ben ik steeds blijven investeren in mijn eigen ontwikkeling als coach en heb diverse opleidingen gevolgd en doe aan intervisie en supervisie.

Van werknemer in de corporate wereld naar ondernemer
In de 20 jaren die ik in dienstverband heb gewerkt, heb ik de vele facetten leren kennen van het (inter)nationale bedrijfsleven: de financiële dienstverlening, de zakelijke dienstverlening en dan met name de advocatuur en de HR-advies branche. Een rijke ervaring, dat zeker, maar geleidelijk aan merkte ik dat mijn drang naar vrijheid, onafhankelijkheid en mijn eigen koers willen varen steeds sterker werden. Die diepere drijfveren hebben ertoe geleid dat ik in 2015 mijn eigen bureau Vervoort Krachtcoaching ben gestart.
Dit was een geweldige beslissing en een van de beste stappen die ik in mijn leven heb gezet. Coaching doe ik tot op de dag van vandaag met heel veel plezier en het geeft me ontzettend veel voldoening. Telkens weer.

Mijn stijl van coachen

Met een helder hoofd en een warm hart
Mijn stijl van coachen is samen te vatten in de volgende woorden:
nieuwsgierig, toegankelijk, nuchter, scherp, warm, intuïtief, vasthoudend, direct, prikkelend, stimulerend, oordeelvrij, verbindend.

Geïnspireerd? Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsconsult »