Start als bedrijfsjurist
Ik ben na mijn studie Rechten mijn loopbaan gestart als bedrijfsjurist. Eerst bij Banque Nationale de Paris en vervolgens bij AEGON Investments. Tijdens deze periode raakte ik steeds meer geboeid door het punt waar het persoonlijke en het professionele elkaar raken. Ik ging naast mijn juridische werk projecten leiden en mijn interesse in het persoonlijke functioneren van mensen en hun interactie nam toe. Ik bleek zeer nieuwsgierig te zijn naar en belangstelling te hebben voor de mensen in mijn omgeving. En ontdekte mijn scherpe blik en intuïtie voor wat er zich om mij heen afspeelt: hoe mensen met elkaar omgaan, op elkaar reageren en samenwerken. Inclusief mijn eigen positie daarin.

Carrière-switch
Dat heeft in 2000 geleid tot een carrière-switch. Sindsdien heb ik ervaring opgedaan als loopbaanbegeleider, coach, management development adviseur en assessor. Ik werkte achtereenvolgens bij ING BANK, ABN AMRO, Rabobank, LTP Advies. Naast die ervaring ben ik steeds blijven investeren in mijn eigen ontwikkeling als coach en heb diverse opleidingen gevolgd en doe aan intervisie en supervisie.

Van werknemer in de corporate wereld naar ondernemer
In de 20 jaren die ik in dienstverband heb gewerkt, heb ik de vele facetten leren kennen van het (inter)nationale bedrijfsleven: de financiële dienstverlening, de zakelijke dienstverlening en dan met name de advocatuur en de HR-advies branche. Een rijke ervaring, dat zeker, maar geleidelijk aan merkte ik dat mijn drang naar vrijheid, onafhankelijkheid en mijn eigen koers willen varen steeds sterker werden. Die diepere drijfveren hebben ertoe geleid dat ik in 2015 mijn eigen bureau Vervoort Krachtcoaching ben gestart.
Dit was een geweldige beslissing en een van de beste stappen die ik in mijn leven heb gezet. Coaching doe ik tot op de dag van vandaag met heel veel plezier en het geeft me ontzettend veel voldoening. Telkens weer.

Mijn stijl van coachen »