Persoonlijke Coaching

Loop je rond met vragen als:

  • Hoe kan ik beter functioneren in mijn werk zodat ik me minder een speelbal voel van mijn omgeving en minder spanning en stress heb?
  • Hoe kan ik meer zelfvertrouwen ontwikkelen?
  • Hoe kan ik een betere balans vinden in mijn werk- en privéleven?

Ik ondersteun je bij onderwerpen zoals bewuster je eigen keuzes maken, grenzen leren stellen, beter leren omgaan met kritiek of met negatieve vervelende situaties, je mening durven uitspreken, minder stress en meer ontspanning ervaren, je zelfvertrouwen vergroten.

Kortom: personal coaching is iets voor jou als je meer wilt gaan opereren vanuit je eigen kracht en beter je eigen koers wilt kunnen bepalen op weg naar meer voldoening, plezier en energie in je werk en leven.

Loopbaancoaching

Loop je rond met vragen als:

  • Kom ik wel voldoende tot mijn recht in deze functie? Past dit eigenlijk wel bij wie ik ben en waar ik goed in ben?
  • Past deze functie en werkomgeving wel bij wat ik echt belangrijk vind?
  • Waar krijg ik energie van, wat zijn mijn drijfveren en ambities?
  • Wat zou de volgende stap in mijn carrière kunnen zijn?
  • Ik wil het roer graag omgooien, maar twijfel nog. Iets weerhoudt mij en ik wil ontdekken wat dat is.

Ik ondersteun je bij het krijgen van meer inzicht in wat jouw kwaliteiten, drijfveren, ambities, persoonlijke waarden zijn. Zo kun je bewust kiezen wat een volgende stap in je carrière kan zijn en wat je kunt doen om daar te komen. Eventuele belemmeringen die jou in de weg staan om de beweging te maken die je wilt nemen we daarbij onder de loep.