Bij Vervoort Krachtcoaching kies je voor hoogstpersoonlijke 1-op-1 gesprekken. Dit is een krachtige manier om tot een duurzame verandering te komen.

Mijn individuele coaching is altijd maatwerk en volledig afgestemd op jouw persoonlijke behoeften.

Ik bied twee soorten individuele coaching aan:

Persoonlijke coaching

Bij Persoonlijke Coaching kom je in beweging om je functioneren op persoonlijk en professioneel vlak te verbeteren. Meer lezen »

Loopbaancoaching

Bij loopbaancoaching staan we stil bij de invulling van je professionele carrière. Meer lezen »

Praktische informatie

Werkwijze

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek, waarin bij voldoende afstemming besloten kan worden tot een serie gesprekken. De coachingsdoelen en andere afspraken leggen we vast in een coachcontract. Regelmatig evalueren we waar je staat ten opzichte van het door jou gewenste resultaat en hoe je het geleerde in de praktijk zoveel mogelijk kunt verankeren.

Locatie

De gesprekken vinden plaats in een ruimte van de organisatie Het Coachhuis. Dat zijn altijd rustige en neutrale plekken waar we in een prettige atmosfeer ongehinderd met elkaar in gesprek zijn. Bij voorkeur spreken we af in een van de Coachhuis locaties in Amsterdam, bijvoorbeeld locatie IJsbaanpad. Ook andere plaatsen binnen een redelijke straal van Amsterdam zijn – in overleg – mogelijk.

Voorwaarden

Op alle werkzaamheden zijn de Algemene Voorwaarden van Vervoort Krachtcoaching van toepassing.

Wil je meer weten of heb je vragen?

Bel of mail met Karin, ik sta je graag te woord!